måndag 24 januari 2011

Måndag...

Japp, då var det måndag igen, då...Men snart är det torsdag och sista jobbardagen för veckan:)

Har haft en toppenhelg själv hemma med tjejerna medan Nicke har varit i Göteborg på mässa. Började med IKEA i fredags med Wilma, Sofie och Ebba. Hade tänkt beställa köket men killen som hjälpte mig med ritningen tyckte absolut att jag skulle vänta till måndag! Vänta, jag??? Men ok jag gjorde det och tur var väl det för de har Köksveckor då man får 1000 kr att handla annat för för varje 10000 kr man köper kök. Bra, va?? Har dock inte hunnit sitta i telefon idag pga massor med jobb men hoppas verkligen att få en liten stund över i morgon. För nu ska det bli av!

Lördag var vi på lillkusin Mayas dop. Hon skötte sig exemplariskt och tittade sig nyfiket omkring i kyrkan:) På kvällen hyrde vi oss ett gäng filmer, svidade om till pyjamas och bänkade oss framför tvn. Klara, Kollopapporna och Sex & the city (för mamman) klarade vi av utan att någon somnade. Ungarna var lyriska och tyckte det var hur mysigt som helst så det här lär vi nog göra om.

Söndag tog vi en iskall skotertur som slutade med att mormor och morfar hämtade frusna ungar i Rävabacken. Middag med dem och sen dök äntligen pappan i huset upp:) Så nu är vi kompletta igen! Jag tog med mig kameran ut på turen för att visa hur vackert det är i skogen nu med tyvärr var det slut batteri i den. Typiskt när den en gång är med....Men nya tag nästa gång!

Ha det gott! Kram på er!!!!

1 kommentar:

  1. Synd med batteriet, så typiskt!Bättre lycka nästa gång!

    SvaraRadera